VOEDING

Wat is KVV?

KVV is de afkorting van Kant- en klaar Vers Vlees, ook wel Compleet Vers Vlees genoemd. Het is een grof gehakt vers vleesvoer voor honden, gebaseerd op minimaal 60% rauw spiervlees, aangevuld met gemalen botten en orgaanvlees. Ervaringen hebben aangetoond dat door het voeren van KVV uw hond langer en gezonder leven en minder vatbaar zijn voor ziekten. Ook herstellen uw hond doorgaans sneller van ingrepen en blessures indien u vers vlees voert.

Gun uw hond de beste voeding

KVV wordt diepgevroren geleverd en is na ontdooien hapklaar voor uw hond. KVV bezit geen conserveringsmiddelen en andere toevoegingen die volstrekt overbodig en niet gezond zijn. KVV vermindert de kans op zwaarlijvigheid bij uw hond, omdat u gemakkelijk “op het oog” kunt voeren. Met het voeren van KVV vermindert u de hoeveelheid ontlasting van uw hond enorm, bovendien is de ontlasting harder en nagenoeg geurloos

Bron: www.kvv-shop.nl

Wat geven wij onze honden?

Onze Teckels krijgen overdag brokken en in de avond vers of gestoomd vlees. Zelf maken wij gebruik van de volgende producten:

 • Brok pup:
  Belcando Poultry graanvrij
 • Brok volwassen hond:
  Belcando Finest Lamb graanvrij (voor kleine honden)
  Belcando MasterCraft 80% vers vlees graan vrij
  (verschillende smaakvariëteiten)
 • Gestoomd vlees pup/volwassen hond:
  Belcando, FarmFood, Keetjes en Renske
  (verschillende smaakvariëteiten)
 • Vers vlees pup/volwassen hond:
  FarmFood Fresh Rundvlees Compleet & Pens/Hart Compleet en Keetjes.

Gezonde hondensnacks

Binnen het ongelofelijk uitgebreide assortiment van hondensnacks bestaat er aanzienlijk verschil in kwaliteit en samenstelling. Wij hechten veel waarde aan de voeding van onze harige vrienden en gaan daarom een stap verder in het zorgen voor hun welzijn. Een deel van onze hondensnacks wordt in eigen beheer gedroogd, waardoor we precies weten welke ingrediënten er in zitten en welke voordelen ze bieden aan de gezondheid van onze Teckelroedel.

Soms selecteren we ook snacks bij leveranciers die onze toewijding aan natuurlijke en gezonde voeding delen. Hierbij staat voorop dat de snacks 100% natuurlijk zijn, vrij van toevoegingen zoals geur-, kleur- en smaakstoffen. Deze strenge selectie waarborgt dat de snack die we aanbieden niet alleen smakelijk, maar ook voedzaam en gezond is.

Wij geloven dat bewuste keuzes in hondensnacks bijdragen aan het welzijn van onze honden. Door te kiezen voor snacks zonder kunstmatige toevoegingen, bieden we niet alleen heelijke traktaties, maar bevorderen we ook de algemene gezondheid en vitaliteit van hond en pup.

Neem ook eens een kijkje op deze websites voor nog meer informatie:
www.barfplaats.nl
www.voerwijzer.com

Jonkheer de la Courtstraat 30
5251 JE Vlijmen, Nederland

+31 (0)6 121 630 29
teckelkennel@vandemamirosso.nl

© 2024 van de Mamirosso

Bel mij terug

Design door Visual4All